Nieuwsberichten

Studio Stap is volop in beweging. Op deze pagina vind je een overzicht van alle nieuwsberichten. Wanneer je op een bericht klikt kun je deze ook uitprinten of doormailen. Via de pijlen aan de zijkant van het scherm kun je bladeren naar oudere nieuwsberichten.

Veel leesplezier! Heb je een vraag naar aanleiding van een bericht? Hier kun je contact met ons opnemen.

Deze week zijn de scholen weer van start gegaan en is de kinderopvang eveneens weer geopend. In voorbereiding op de 1,5 meter samenleving hebben Studio Stap en het praktijkcentrum Hooiweg de afgelopen weken verschillende maatregelen getroffen.

Read more

Het coranavirus, het houdt ons allemaal bezig, helemaal nu de scholen en de kinderopvang voorlopig even dicht zijn. Voor alle ouders met jonge kinderen (±3-7 jaar) organiseer ik daarom de Dansverhaal 10-daagse.

Read more

De orthopedagogische begeleiding vanuit Studio Stap vindt de komende periode zoveel mogelijk online of telefonisch plaats. Dit wordt in overleg afgestemd. Face to face contact kan alleen plaatsvinden indien echt noodzakelijk (en cliënt en ikzelf klachtenvrij zijn). Indien ‘live’ contact noodzakelijk is vinden afspraken zoveel mogelijk in de thuissituatie plaats.

Read more

Dag allemaal, de laatste dag van dit decennium zit er bijna op. Ik wens jullie allemaal een hele fijne oudejaarsavond toe en voor 2020 heel veel liefde, gezondheid, speelsheid en geluk gewenst! Tot in het nieuwe jaar!

Read more

Afgelopen woensdag 2 oktober is de Kinderboekenweek gestart. Het thema dit jaar is “Reis mee”. In samenwerking met de logopedisten van Sprekend Zuidhorn heb ik afgelopen vrijdag tijdens het Ouder&Kind café een sensomotorisch ontdekpad gemaakt in de bibliotheek. Wat een reis en wat een groot succes!

Read more

Ik hoop dat iedereen lekker aan het genieten is van een welverdiende zonnige zomervakantie! Voor wie niet kan wachten om zich (weer) aan te melden voor een nieuwe periode “Dansverhaal: bewegen op muziek voor peuters” 😉 , de inschrijving voor volgend schooljaar is geopend!

Read more