Nieuwsarchief | nieuwsbrieven

± Vijf keer per jaar stuurt Studio Stap digitaal post! Wil je graag op de hoogte blijven van de start van nieuwe cursussen en vind je het leuk om een paar keer per jaar kennis en tips te ontvangen op het gebied van bewegen, spelen, leren en opvoeding? Meld je dan onderstaand snel aan!

Studio Stap respecteert natuurlijk je privacy. Voor het sturen van de nieuwsbrieven maken we gebruik van Mailchimp. Alleen met je expliciete toestemming (online: dubbele opt-in | offline: inschrijflijst) wordt je e-mailadres toegevoegd aan de lijst van nieuwsbriefabonnees.

In iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je je eenvoudig weer kunt afmelden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan kun je contact met ons opnemen. De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons privacyreglement. Benieuwd naar eerdere nieuwsbrieven? Je kunt onderstaand eerdere nieuwsbrieven bekijken in ons nieuwsbriefarchief.

Ja, ik schrijf mij graag in!

Please add MailChimp API Key in Theme Options > General Settings > API Integrations

NIEUWSBRIEFARCHIEF

Nieuwsbrieven 2017-2018:

Volg Studio Stap op de voet!