Over Studio Stap

“Leren en ontwikkelen in beweging”. Deze zin vormt de basis van Studio Stap en is op meerdere manieren uit te leggen. We staan allemaal bewegend in wereld, kinderen in het bijzonder. Al doende wordt onze wereld groter en leren we onszelf en de wereld om ons heen steeds beter kennen en begrijpen. We ‘leren en ontwikkelen’ in beweging. Binnen het aanbod van Studio Stap vormen beweging en spel een belangrijke basis. Zowel bij de workshops bewegen op muziek voor de allerkleinsten, als bij de FloorPlay coaching en orthopedagogische begeleiding voor kinderen en gezinnen die even extra ondersteuning nodig hebben.

Bereikbaarheid

Studio Stap is op alle werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00-17:00 uur op 06-18093205.  Je kunt de voicemail inspreken wanneer ik de telefoon niet direct kan opnemen. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De praktijk is gevestigd in het Fysiopraktijkcentrum Hooiweg en ligt op loopafstand van het station van Zuidhorn. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de praktijk goed bereikbaar. Er is bij de praktijk en in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid. Onderstaand vind je het adres:

Studio Stap
Fysiopraktijkcentrum Hooiweg
Hooiweg 2
9801 AJ Zuidhorn

Maaike Trousset

Even voorstellen!

Maaike Trousset is de naam. Ik ben getrouwd en moeder van twee lieve kinderen.  In mijn vrije tijd mag ik natuurlijk graag bewegen. Hardlopen, dansen en yoga zijn op dit moment favoriet. Daarnaast vind ik het heerlijk om uitgebreid te koken en ben ik regelmatig te vinden in de tuin.

In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) in Groningen. Na mijn afstuderen heb ik binnen het speciaal onderwijs gewerkt als invalkracht bewegingsonderwijs waarna ik vrij snel terecht kwam op de de Pabo van de Stenden Hogeschool in Groningen. Hier heb ik tot de zomer van 2008 met veel plezier lesgegeven als docent bewegingsonderwijs en opleidingsdocent. Van de Pabo in Groningen ben ik verhuisd naar de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) in Leeuwarden waar ik wederom met veel plezier heb gewerkt.

In 2010 heb ik het besluit genomen om mijn baan bij de hogeschool op te zeggen om me volledig te kunnen focussen op de afronding van mijn studie orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Ik ben in 2011 afgestudeerd als orthopedagoog waarna ik vrijwel direct in Drenthe aan de slag kon bij Yorneo als gedragswetenschapper onderwijs | zorg. Tevens heb ik in 2012 wegens ziektevervanging enkele maanden als orthopedagoog gewerkt op SBO de Boei in Assen.

In 2014 ben ik gestart met Studio Stap omdat ik graag de kennis en ervaring vanuit mijn studies en eerdere werkervaring wilde combineren.  Met Studio Stap hoop ik nog vele jaren met veel plezier te werken op het snijvlak bewegen en leren! Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO). Tevens sta ik in het kwaliteitsregister jeugd (SKJ) en ben ik aangesloten bij  stichting motorische remedial teaching in beweging en het netwerk van Taaldans & Rekendans® docenten.

Nieuwsarchief

Nieuwsbrieven

Yes, ± vijf keer per jaar stuurt Studio Stap digitaal post. Wat leuk je dat je meer wilt lezen! Bekijk hier ons nieuwsbriefarchief. Hier kun je alle eerdere nieuwsbrieven bekijken en lezen. Inschrijven kan daar natuurlijk ook!

Nieuwsberichten

Op zoek naar een specifiek nieuwsbericht? Je kunt hier alle nieuwsberichten te bekijken. Je kunt ook gebruik maken van onderstaande zoekfunctie om op onderwerp nieuwsberichten te zoeken. Veel leesplezier!

Volg jij Studio Stap al op de voet?

Privacy & Algemene voorwaarden

Studio Stap hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In onze privacyverklaring geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Bekijk hier onze privacyverklaring. Als je naar aanleiding van ons privacyverklaring nog vragen of opmerkingen hebt neem dan vooral contact met ons op.

Onze algemene voorwaarden kun je hier bekijken. Onder ieder icoon staat aangegeven voor welke dienst de betreffende algemene voorwaarden gelden. Heb je een vraag over de algemene voorwaarden van één van de diensten? Je kunt hier contact opnemen. We helpen je graag!

Vragen, opmerkingen, klachten

Vragen, opmerkingen, klachten:
Graag horen we van je hoe je onze diensten hebt ervaren. Voor de bewegingslessen  betekent dit dat we jaarlijks een evaluatie houden op basis waarvan we onze diensten verder verbeteren. Ook na cursussen, workshops en ontwikkelopdrachten zullen we onze diensten evalueren. We hopen in het geval van onduidelijkheden, vragen of klachten dat je deze zo snel mogelijk met ons bespreekt zodat we je vragen kunnen beantwoorden en bij klachten gezamenlijk kunnen kijken naar een goede oplossing. Wij staan altijd open voor een gesprek, en wensen, net als jij, een prettige samenwerking!

Naar contactpagina

Klachten over de verwerking van je persoonsgegevens
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met jou niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Klachtenregeling: orthopedagogische begeleiding & Floorplay coaching en begeleiding
Heb je vragen of opmerkingen over de orthopedagogische begeleiding of de Floorplay coaching en begeleiding? Ben je ontevreden? Laat het ons alstublieft weten. Wij gaan graag met je in gesprek en willen er dan samen uit komen.

Het kan zijn dat je – ondanks een gesprek – ontevreden blijft. Of dat je het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon erbij. Dan kun je contact opnemen met onze klachten-functionaris. We zijn aangesloten bij een landelijke klachten- en geschillenregeling via “Klachtenportaal Zorg”. De klachtenfunctionaris is volkomen onafhankelijk en ondersteunt je bij het indienen en de verdere afhandeling van je klacht. Alle informatie met betrekking tot de klachtenregeling vind je onder het tabblad documenten in het ‘Praktijkportal’ of op de pagina “Klachtenregeling”.

Terug naar het aanbod van Studio Stap?