Studio Stap Post & Post-its

Wil je graag op de hoogte blijven van workshops en evenementen van Studio Stap en vind je het leuk om inspiratie en tips te ontvangen op het gebied van bewegen, spelen, leren en opvoeding? Meld je dan onderstaand snel aan voor Studio Stap Post & Post-its.

Werk je met het jonge kind en wil je tips en inspiratie over hoe je leerrijke dansactiviteiten kunt inzetten op je groep of in je klas of wil je meer weten over bewegend leren met het jonge kind? Meld je dan aan voor de mailing: Dansverhaal: breng leren in beweging.

Studio Stap respecteert natuurlijk je privacy. Voor het sturen van de nieuwsbrieven maken we gebruik van Active Campaign. Alleen met je expliciete toestemming (online: dubbele opt-in | offline: inschrijflijst) wordt je e-mailadres toegevoegd aan de lijst van nieuwsbriefabonnees.

In iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je je eenvoudig weer kunt afmelden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan kun je contact met ons opnemen. De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons privacyreglement. Benieuwd naar eerdere nieuwsbrieven? Je kunt eerdere nieuwsbrieven bekijken in ons nieuwsbriefarchief.

Ja, ik schrijf mij graag in!

[activecampaign form=1]

Bekijk onze laatste pins!

Volg Studio Stap op de voet en krijg tips en inspiratie!